Infiintata in 1998

Lux - 'seria 780'

Iluminare cada

Iluminare tip SunRay si cascada AquaSheer

-noul model AquaSheer are marginea proiectata in forma de arc de cerc pentru a conferi aspect de perdea de apa;
-culorile se pot roti secvential sau pot ramane intr-o singura culoare, coordonate direct cu cele ale sistemului de iluminat SunRay.
-tabloul de comanda iTouch asigura accesul facil pentru a regla debitul de apa si luminile cascadei (la anumite modele).

Inele luminoase SunRay

Iluminatul interior al spa-ului cu LED mai include si inele luminoase pe robinetii de control al aerului. Culorile se sincronizeaza cu sistemul de iluminat interior al spa-ului.

Comenzi seria 780

Control I-Touch

- programabile integral de la panoul de comanda i-Touch Control Panel
- reglaj digital al tuturor functiunilor, afisaj LCD explicit
- display rotativ pentru a putea fi citit atât din interior cât si din exterior
- integreaza controlul luminilor cascadei AquaTerrace si controlul luminilor de la picioare.

Sistem purificare apa CLEARRAY®

Inseamna apa mai curata cu mai putine chimicale si efort minim de intretinere

Sistemul CLEARRAY tratează instantaneu 99,9% din patogenii din apă fără a introduce substanţe chimice, gaze sau produse auxiliare în apa din cadă. Testele de laborator au validat faptul că apa tratată cu CLEARRAY îşi păstrează nivelul de limpezime constant, folosind cu până la 50% mai puţine substanţe chimice de dezinfectare. Folosirea unei cantităţi reduse de substanţe chimice de dezinfectare înseamnă mai puţină iritaţie pentru pielea şi ochii utilizatorilor datorată produselor  pe  bază  de  clor  şi  brom.  Sistemul  de  purificare  a  apei  este  disponibil  ca  şi caracteristică din fabricaţie pe fiecare model de cadă Sundance.

 

Detali suplimentare...

Culori disponibile

Culorile cazii din acril

Sundance va propune o gama variata de culori si texturi, atat pentru invelitoarea exterioara cat si pentru cada acril. Fiecare cada este realizata prin termoformarea cu vacuum a acrilului. Materialul folosit este de cea mai buna calitate, cu o lunga durata de viata, de diferite culori si texturi.

Pentru mai multe informatii legate de culorile disponibile pentru fiecare model consultati specificatiile pentru fiecare din ele.

Celestite
Oyster
Sand
Sea mist
Platinum
Sahara
Copper sand

Culorile invelitorii 'Sun Strong'

Invelitorile sintetice Sundance imbina frumusetea si naturaletea lemnului cu durabilitatea, stabilitatea la ultraviolete si umezeala a materialelor plastice. Culorile vii, textura de fibra lemnoasa aplicata si calitatea inalta a realizarii imprima invelitorii SunStrong o aparenta naturala deosebita.

Coastal
Autumn walnut
Mahagony
Terrastone

Jeturi hidromasaj

Cazile de hidromasaj din seria 780 au incorporate tehnologia diuzelor pentru jet Fluidix si un design brevetat inovator pentru efectuarea unui masaj oscilant, fara utilizarea rulmentilor si componentelor mobile.

Scaunul terapeutic exclusiv Accu-Ssage asigura un masaj profund relaxant, concentrat asupra punctelor de presiune de pe spate, cu scopul obtinerii unui stil de masaj oriental.

Toate diuzele aferente seriei 780 au posibilitatea de reglare a jetului, fapt care permite reglarea presiunii la nivelul de confort dorit.

 

Detalii diuze hidromasaj seria780

SMT Turbo
SMT™
SMT™ Micro Ajustabil
Accu-Pressure™
SMT Fluidix™
SMT Mini