Infiintata in 1998

Premium -'seria 880'

Aromaterapie

Aromaterapia pune in miscare spiritul, creaza starea de bine
Aromele pot trezi amintiri savuroase. O cina romantica la o cabana de munte, o plimbare printr-o gradina cu flori intr-o seara cu luna plina .Exploreaza universul aromaterapiei tale.

Arunca un saculet SunScent in dispenserul SilentAir al spa-ului tau Sundance rasucind capacul. Aromele sunt dispersate in apa cu ajutorul suflantei de aer. Efectul este imediat.

Iluminare cada

Iluminare cascada AquaTerrace

Cascada AquaTerrace este prevazuta cu iluminat interior in mai multe culori ce se pot roti secvential sau intr-o singura culoare
- comenzile iTouch pentru AquaTerrace va permit reglarea intensitatii luminii si a debitului de apa
- modelul Maxxus are doua cascade AquaTerrace Waterfall in dotarea standard.

Iluminare cu LED a manerelor de prindere

Permite intrarea si iesirea in siguranta din cada chiar si in orele de seara. Iluminat sincronizat cu iluminatul interior al spa-ului creand un efect uimitor.

 

Indicator stare de functionare cada

Dotare standard la toate modelele din seria 880. Acest logo lumineaza alb cand cada se afla in functionare normala si rosu cand apare o eroare

Sistem purificare apa CLEARRAY®

Inseamna apa mai curata cu mai putine chimicale si efort minim de intretinere

Sistemul CLEARRAY tratează instantaneu 99,9% din patogenii din apă fără a introduce substanţe chimice, gaze sau produse auxiliare în apa din cadă. Testele de laborator au validat faptul că apa tratată cu CLEARRAY îşi păstrează nivelul de limpezime constant, folosind cu până la 50% mai puţine substanţe chimice de dezinfectare. Folosirea unei cantităţi reduse de substanţe chimice de dezinfectare înseamnă mai puţină iritaţie pentru pielea şi ochii utilizatorilor datorată produselor  pe  bază  de  clor  şi  brom.  Sistemul  de  purificare  a  apei  este  disponibil  ca  şi caracteristică din fabricaţie pe fiecare model de cadă Sundance.

 

Detali suplimentare...

Comenzi seria 880

Control I-Touch

- programabile integral de la panoul de comanda i-Touch Control Panel
- reglaj digital al tuturor functiunilor, afisaj LCD explicit
- display rotativ pentru a putea fi citit atât din interior cât si din exterior
- integreaza controlul luminilor cascadei AquaTerrace si controlul luminilor de la picioare.

Controlul cascadei

- modifica debitul, de la cadere masiva de apa pâna la picatura
- lucreaza independent de sistemul de reglare a jeturilor
- tastele digitale pentru reglare sunt luminate din interior

Culori disponibile

Culorile cazii din acril

Sundance va propune o gama variata de culori si texturi, atat pentru invelitoarea exterioara cat si pentru cada acril. Fiecare cada este realizata prin termoformarea cu vacuum a acrilului. Materialul folosit este de cea mai buna calitate, cu o lunga durata de viata, de diferite culori si texturi.

Pentru mai multe informatii legate de culorile disponibile pentru fiecare model consultati specificatiile pentru fiecare din ele.

Celestite
Oyster
Sand
Sea mist
Platinum
Sahara
Copper sand

Culorile invelitorii 'Sun Strong'

Invelitorile sintetice Sundance imbina frumusetea si naturaletea lemnului cu durabilitatea, stabilitatea la ultraviolete si umezeala a materialelor plastice. Culorile vii, textura de fibra lemnoasa aplicata si calitatea inalta a realizarii imprima invelitorii SunStrong o aparenta naturala deosebita.

Coastal
Autumn walnut
Mahagony
Terrastone

Jeturi hidromasaj

Jeturile de apa sunt proiectate astfel incat sa va ofere cea mai completa gama de hidromasaje, de la cel mai profund relaxant pana la cel mai puternic revigorant.  Astfel jeturile pot fii profunde, taioase sau efervescente. Jeturile de apa Sundance - turbionare, vibrante, fluide sau penetrante - lucreaza eficient pentru a pune in practica aproape toate tehnicile hidroterapiei. Descoperiti, zilnic, o noua dimensiune a hidromasajului

Terapie SpaWhirlpool
Fluidix Intelli-jet™
Fluidix Reflex™
Protouch
Silent Air
Accu-Pressure™
Fluidix Nex™
Fluidix ST™
Pulsator™
Vortex™