Infiintata in 1998

CENTRE SPA

Centru Spa "Arsenal Park" Orastie

Piscina interioară are o lungime de 8 m și este prevazută cu dispozitive de hidromasaj, masaj cu bule de aer sau înot contracurent. Relaxare și distracție atât între prieteni, cât și cu familia. Sauna cu infraroșu, sauna finlandeza si sauna umeda oferă beneficii precum creșterea imunității și îmbunătățirea circulației sanguine. Între ședințele de saună, pentru revigorarea organismului, poți profita de liniște în camera de relaxare. În compania persoanelor dragi ție, a unei cărți bune sau… doar a ta!

Centru Spa "Termalum Spa" Timisoara

Termalum Spa a fost construit in 2011 si este o investitite facuta cu capital privat romanesc, banatean. Se intinde pe o suprafata de 2000 de metri patrati si se imparte pe 2 zone mari : Zona de bai termale si zona de SPA. Constructia si combinatia de culori din interior este simpla creandu-ti inca de la prima vedere o stare de confort si un ambient cald pentru a te putea relaxa in voie.

Centru Spa "SmartFit 2" Timisoara

Zona Wellness dispune de bazin de inot, sauna umeda, sauna finlandeza si jacuzzi. Aceasta zona are doua coordonate: una educativa data de organizarea antrenamentelor de inot, AquaGym, atat pentru incepatori cat si pentru avansati si una de relaxare. Timisoarenii si nu numai se pot bucura de un spatiu frumos amenajat si perfect adaptat nevoii lor de a se relaxa.

Centru Spa "Hotel Palace" Sinaia

Un centru spa cu un concept nou de design si produse premium destinate relaxarii intr-un ambient intim. Piscina cu diverse jocuri de apa si hidromasaj sau un jacuzzi profesional, alaturi de sauna finlandeza si sauna umeda vor satisface cu siguranta cerintele "exigente" ale clientilor.

Centru Spa "Hotel Privo" Targu Mures

Amplasat într-o zonă retrasă și liniștită, aproape de centrul orașului Târgu Mureș, Privo este un concept hotelier în care istoria și modernismul se completează reciproc pentru a crea un stil distinct. Hotelul oferă oaspeților săi camere și apartamente exclusive care redefinesc criteriile de design și confort.

 

Privo este un refugiu minimalist pentru business și relaxare, unde designul propune un dialog cald și primitor alaturi de o cada cu hidromasaj Sundance Spas Premium, o sauna finlandeza design modern si o sauna cu infrarosii.

Centru Spa "Hotel Gabriela" Viseu de Sus

Situat in Maramuresul Istoric in orasul Viseu de Sus, pe DN 18, departe de vacarmul centrului urban aglomerat, avand confortul si dotarea unui hotel de clasa, dar in acelasi timp intimitatea, caldura si eleganta locuintei proprii, Hotelul Gabriela satisface si cele mai drastice exigente.
Ospitalitatea specifica locului, bucataria bogata si diversificata, amabilitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor sunt motivele care va vor face sa reveniti cu placere la noi. Centrul Spa cuprinde facilitati de relaxare maxima!