Infiintata in 1998

Noutati

 • Politica de fidelizare pentru clientii Sundance Spas

  Recomanda-ne prietenilor si familiei tale!

   

  Ajuta-ne sa ne facem cunoscuti! Spune prietenului tau sau unui membru din familia ta despre produsele de calitate pe care Hydroline le ofera. Fa-le o favoare si ajuta-i sa aleaga calitatea.

   

  Beneficii reciproce

   

  Prietenii tai vor beneficia de produse si servicii de cea mai buna calitate, noi ne vom face si mai cunoscuti cu ajutorul tau, iar tu vei beneficia de consumabile pentru spa pentru un an intreg. In plus vei participa la tombola organizata de Hydroline la sfarsitul anului, unde poti castiga 1500 euro!

   

  Cum functioneaza?

   

  Intrucat vanzarile noastre sunt strans legate de recomandarile voastre, incepand de la data de 01.03.2013, toti clientii de Sundance care ne recomanda altor potentiali clienti, in cazul concretizarii contractului, vor castiga consumabile pentru un an intreg: 3 filtre si 2 seturi de chimicale. In plus clientul care ne-a recomandat, va participa, la sfarsitul anului, la o tombola cu un premiu de 1.500 euro.

 • CLEARRAY™ FACILITEAZA DETINEREA UNEI CAZI

  Sundance® Spas -  adaugă sistemul CLEARRAY UV-C de purificare a apei la toate modelele 2012

   

  Nu a fost niciodată mai uşor să ne bucurăm beneficiile hidroterapiei pentru sănătatea şi stare noastră de bine decât cu CLEARRAY™. CLEARRAY este un sistem exclusiv de purificare a apei din cadă ce are la bază o tehnologie UV-C demonstrată, care a fost inclusă ca şi caracteristică a tuturor modelelor de căzi Sundance® 2012.

   

  Sistemul  CLEARRAY  de  purificare  a  apei  pentru  cadă  duce  inovaţiile  în  domeniul hidroterapiei la un total nou nivel. Inspirată din studiile realizate pe consumatori şi din informaţiile relevante strânse de la aceştia, această tehnologie exclusivă vine în întâmpinarea celui mai important obstacol menţionat de consumatori în calea deţinerii - îngrijirea şi întreţinerea apei - punând la dispoziţie o modalitate uşoară de a menţine apa curată şi limpede.

   

  Sistemul CLEARRAY tratează instantaneu 99,9% din patogenii din apă fără a introduce substanţe chimice, gaze sau produse auxiliare în apa din cadă. Testele de laborator au validat faptul că apa tratată cu CLEARRAY îşi păstrează nivelul de limpezime constant, folosind cu până la 50% mai puţine substanţe chimice de dezinfectare. Folosirea unei cantităţi reduse de substanţe chimice de dezinfectare înseamnă mai puţină iritaţie pentru pielea şi ochii utilizatorilor datorată produselor  pe  bază  de  clor  şi  brom.  Sistemul  de  purificare  a  apei  este  disponibil  ca  şi caracteristică din fabricaţie pe fiecare model de cadă Sundance.

   

  „Tehnologia de purificare a apei CLEARRAY este un reper în industria de căzi. Am mai văzut exemple de aplicare a tehnologiei cu UV-C în produsele de larg consum şi în utilizarea comerciale, dar această lansare marchează o revoluţie pentru industria noastră“, a declarat Tracine Marroquin, Director de Marketing în cadrul Sundance Spas. „Îngrijirea apei este acum cu mult  mai  uşoară,  făcând  hidroterapia  şi  toate  beneficiile  acesteia  mult  mai  plăcute,  şi,  în consecinţă, crescând nivelul de satisfacţiei al deţinătorilor.

   

  „Toate beneficiile pentru consumatori ale CLEARRAY fac această tehnologie perfect compatibilă cu Sundance, inovatorul numărul unu în industria de căzi. Cu CLEARRAY ca şi caracteristică standard, fără costuri suplimentare, deţinerea unei căzi de hidroterapie nu a fost niciodată mai uşoară sau mai atrăgătoare."

   

  Sistemul CLEARRAY foloseşte lumina UV-C, o componentă naturală a spectrului energiei electromagnetice generate de soare, pentru dezinfectarea apei. Lumina UV-C modifică în mod eficace ADN-ul patogenilor din apă pentru a stopa reproducţia lor. Sistemul este un proces natural care nu adaugă produse auxiliare sau substanţe chimice în apă. Lumina UV-C este un dezinfectant dovedit şi fiabil al apei, folosit în produsele de larg consum şi în utilizări comerciale, cum ar fi staţii de tratare a apei industriale şi menajere, unităţi medicale, producţia de alimente şi băuturi şi acvacultura.

   

  Spre deosebire de metodele alternativele de purificare a apei folosite pentru dezinfectarea apei din cadă, cum ar fi sistemele pe bază de ozon sau sare, sistemul CLEARRAY nu face decât să expună apa la lumina UV-C după filtrare şi întoarce apoi apa dezinfectată în cadă.

   

  Lista completă a modelelor Sundance care folosesc sistemul CLEARRAY include seriile Select™, seriile 880, seriile 780 şi seriile 680.

  Despre Sundance® Spas, Inc

  Sundance® Spas aduce mereu la perfecţiune experienţa spa din anul 1979. Sundance Spas se dedică  ameliorării  sănătăţii  şi  stilului  de  viaţă  prin  beneficiile  hidroterapiei  oferite,  inclusiv eliberarea de stres, regăsirea sănătăţii şi crearea unui mediu pentru un stil de viaţă echilibrat. Sundance Spas, Inc. produce căzi portabile şi fixe, inclusiv o linie completă de accesorii, disponibile în punctele de vânzare specializate din peste 60 de ţări din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii, apelaţi numărul 0256-499714 sau vizitaţi pagina www.hydroline.

Displaying results ###SPAN_BEGIN###%s to %s out of ###SPAN_BEGIN###%s
<< First < Previous 1-7 8-9 Next > Last >>