Infiintata in 1998

Accesorii

Cascada de apa

Instalate pe marginea piscinei apa va cadea liber sub forma unei cortine de apa  sau diverse alte forme. Aseaza-te sub cascada si vei simti masajul asupra zonei cervicale si spate. Piesa cascadei poate fii incastrata in perete sau bordura determinand un efectul vizual special.

Hidromasaj in piscina

Pentru un hidromasaj eficient se vor instala diuze speciale in peretele piscinei si injectoare de aer in radierul piscinei sau eventual in banchete create special in acest scop. Debitul de apa necesar diuzelor de hidromasaj este asigurat de catre o pompa dedicata acestui scop.

 

Diuzele au o constructie speciala si functioneaza pe principiul Venturi, astfel se creaza un amestec de aer cu apa, amplificand efectul hidromasajului.

 

Injectia de aer din radierul piscinei este dedicata masajului talpilor.

Inot contra-curentului de apa

Vrei sa inoti si nu ai spatiu suficient pentru o piscina mare ? Solutia este instalarea unui sistem de inot contracurent.

 

Aparatul este compus dintr-o diuza de jet montata pe peretele piscinei si o pompa cu un debit de cel putin 40mc/h. Acest sistem are rolul de a creea o curgere la suprafara apei suficient de puternica pentru a facilita un inot « pe loc » . Echipamentul de inot contracurent poate fi utilizat si pentru hidromasaj abdominal.