Infiintata in 1998

Piscine publice

Sapatura si prelucrarea terenului

Pregatirea corecta a terenului inainte de turnarea fundului piscinei este prima faza extrem de importanta. Acum se pun “bazele” piscinei tale. Durabilitatea, stabilitatea piscinei tale depind in mod direct de seriozitatea si corectitudinea realizarii acestei operatii.

Structura piscinei

In functie de solutia finala aleasa se construiesc peretii piscinei, fie din beton armat, cofraje din polistiren sau panouri prefabricate. Solutia aleasa in acesta faza depinde de teren, forma aleasa si gradul de finisaj dorit.

Montajul echipamentelor

Piscina nu ar fi nimic fara echipamente. In acesta faza se monteaza skimmer-ele, diuzele de refulare, lampile submersibile si se fac legaturile hidraulice si electrice cu caminul tehnic alaturat.

Finisaje cu liner

Suprafetele interne ale piscinei sunt "imbracate" cu o membrana PVC-P, speciala creata pentru piscine. Rolul membranei (denumita si LINER) este de etansare si obtinerea culorii finale ale piscinei.

Instalarea sistemului de filtrare

In imediata apropiere al piscinei se instaleaza caminul tehnic, destinat instalarii echipamentelor de filtrare a apei din piscina. Alege Hydroline, si vei avea o instalatie realizata profesional.