Infiintata in 1998

Piscine publice

Strandul UMT

Cel mai mare stand din Timisoara, a trecut prin etape succesive de renovare si reechipare. In prezent Strandul UMT gazduieste in sezonul estival cel mai mare numar de utilizatori din oras.

No Name

Piscina publica din cadrul Bazei sportive – Club No Name, a fost renovata si reechipata in vederea mentinerii calitatii apei corespunzatoare.

Do Stil

Piscina publica interioara din cadrul complexului DoStil, a fost prima piscina interioara la standarde europene din Timisoara. Piscina interioara de dimesiuni considerabile 35x15m, realizata din beton si finisata cu gresie,intregeste utilitatile puse la dispozitie centrul spa DoStil.

Aquasport Arena

Cea mai mare piscina interioara din Timisoara 50x25m, redefineste in prezent calitatea in domeniul inotului sportiv. Piscina realizata din structura de tabla galvanizata finisata cu liner este gazda majoritatii cursurilor de inot si a conscursurilor de profil din oras.

Termalum

Primul complex de bai termale si spa din oras, gazduieste 3 bazine cu apa termala 2 interioare si unul exterior, un bazin de hidromasaj public din beton de 15 locuri, un spa center ce include: 3 saune, 1 baie de abur, dusuri soc, bazine kneipp, sala impachetari, cada hidromasaj 10 locuri, hidromasaj individul.

Arsenal Park

Centrul Spa din cadrul parcului tematic ARSENAL din Orastie include o piscina interioara complexa ce pune la dispozitie: o bancheta de hidromasaj cu jeturi venturi, o bancheta gheizer de apa, echipament de inor contracurent, tunuri de pa apentru masaj cervical. Tot aici puteti utiliza: dus tematic, 3 saune traditionale si cu infrarosii, un dus soc, o baie de abur, paturi de relaxare incalzite – toate realizate de Hydroline srl.

Iulius Mall - WorldClass

Singura piscina publica din Timisoara realizata „la inaltime“. Acesta piscina a fost renovata si reechipata de Hydroline in anul 2011. Serviciile piscinei au fost completate prin intalarea unei cazi de hidromasaj public de 10 locuri.