Infiintata in 1998

Piscine rezidentiale

Piscina de vis

Vrei sa-ti construiesti o piscina dar nu stii ce sa alegi. Esti pretentios si vrei cunosti toate detaliile finisajelor. Ce forma ar arata mai bine in gradina ta ? Te ajutam sa-ti vezi visul cu ochii fara sa misti o piatra ! Povesteste-ne viziunea ta si in cel mai scurt timp iti vom prezenta o simulare 3D a visului tau. Lasa-ne frau liber si iti vom redecora gradina in intregime.

Minipiscina complexa

Doresti sa iti construiesti o piscina intr-un spatiu limitat ? Simularea alaturata, prezinta o piscina cu o dotare complexa: locuri de hidromasaj, cascada pentru masaj cervical, geizer de aer, loc cu adancime mica de apa pentru relaxare; toate acestea comasate intr-o amprenta la sol de 20mp.

Piscina interioara

Doresti o piscina interioara, investitia este considerabila, si nu vrei sa gresesti, trebuie sa iei decizile corecte din start. Solicita echipei noastre o simulare 3D. Discuta cu noi, spune ce nu iti place, intreaba ce nu stii, doar asa vei construi visul tau.

Piscina pentru club

Simularea alaturata prezinta o piscina exterioara pentru un club, dotata cu diverse echipamente de relaxare si divertisment: tunuri de apa, cascade ornamentale, vulcan de aer, banchete de hidromasaj, piscina pentru copii.

Piscina rezidentiala

Un design curat, o piscina optima din punct de vedere al raportului pret – utilitate.

Piscina si terasa

Visul tau este sa stai la soare pe terasa, sa privesti luciul apei ? Vino la noi si iti realizam piscina si terasa. Vei vedea din start cu va arata.

Renovare piscina

Ai o piscina, nu ai construit-o cu noi :), e urata si te enerveaza. Suna la noi, venim sa masuram piscina existenta, si iti vom transmite 2 propuneri de renovare. Daca nu iti plac variantele noastre …. meriti piscina pe care o ai :).