Infiintata in 1998

Saune finlandeze

Saune cu pereti din sare

Caramizile de sare folosita de noi provin din muntii Tibetani. Putem ingloba acest element suplimentar in oricare dintre modelele de baza. Rezultatul maxim il obtinem folosind iluminarea din spate.

Cromoterapie saune

Stimularea prin cromo-terapie se utilizeaza foarte frecvent, mai ales la bio-saune. Urmatoarele culori pot influenta organismul uman si functiile sale biologice:

  • Albastru: calmeaza organismul, ideal pentru relaxare;
  • Galben: antreneaza simturile, ne tine alerti,
  • Verde: un efect regenerativ, calmant, odihnitor;
  • Rosu: stimuleaza functiile nervoase, induce o stare energizanta.

Setul cuprinde: sursa de lumina colorata tip LED, rama, accesorii instalare, optional telecomanda.

Cer instelat

Fibra optica deschide noi orizonturi in domeniul iluminarii saunelor.

Fibrele pot fi conduse in oricare parte a saunei, prin urmare pot fi create efecte luminoase deosebite. Datorita rezistentei termice (pana la 200°C) se pot monta atat pe tavan - creand efectul "cer instelat", cat si deasupra cuptorului - iluminand aburii ascendenti.

Setul cuprinde: generatorul de lumina, 6 - 200 fascicule luminoase, cabluri optice, conectori optici, kit instalare.

 

Lambrisare la fata locului

 

Daca dimensiunile saunelor prefabricate nu corespund spatiului destinat, sau doriti sa transformati un spatiu delimitat de trei sau patru pereti intr-o sauna, vom realiza aceasta sauna  la fata locului pe forma si dimensiunile solicitate.

Design interior personalizat

Saunele construite pe baza cerintelor individuale pot fi dotate cu banchete, spatare si masca cuptor cu design diferit (Standard, Elegance, Luxe). Indiferent de modelul ales, materialul folosit este abachi, lemn cu inertie termica foarte mare. De asemenea puteti alege intre diferite modele de umbrare decorative pentru lampi, tetiere, si alte accesorii pentru saune.